Blogger video öncesi reklam kodu

Yorum Yok
Blogger'da video yada film, dizi siteleri için videolar başlamadan önce reklam yerleştirmeniz mümkün. Şimdi bu kodları şablonumuza nasıl yerleştircez ondan biraz bahsedelim. Blogger'da bu işlem Wordpress'deki gibi kolay ve kullanışlı olmasada yapabiliriz. Öncelikle Blogger hesabımıza giriyoruz. Daha sonra Şablon ve oradanda HTML'yi Düzenle diyerek temamızın kodlarını açıyoruz. Burada CTRL+F yaparak arama kutumuzu çıkarıyoruz ve oraya <data:post.body/> yazıp aratıyoruz. Bu koddan büyük ihtimalle bir kaç tane bulacak. Ama bizim aradığımız kodun hemen önünde <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'> bu kod yer alır. Direk olarak sonraki yazdığım kodu da araya bilirsiniz. Aşağıda verdiğim kodları <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'> kodundan hemen sonra yapıştırıyorsunuz.






Daha sonra <data:post.body/> kodundan sonra


Kodu ile divimizi kapatıyoruz ve player reklamımız hazır. Bu reklam kodu zaman ayarlıdır. Yani 10 sn kadar reklamınızı yayınlar ardından video içeriğinizi gösterir. Eğer zamanı artırmak isteseniz.

setTimeout('gizle()',10000); Burada 10000 yazan yeri 12000 yaparsanız 12 sn bekliyecektir. Artık kendinize göre bir ayar çekersiniz.

back to top